Installation af touchskærmen

Før du installerer touchskærmen, skal du altid læse betjeningsvejledningen, der følger med touchskærmen, og læse omhyggeligt de deri anførte forholdsregler.

Når du installerer touchskærmen, skal du være opmærksom på miljøet og sikre dig, at temperaturen og fugtigheden ligger inden for det specificerede interval for den pågældende skærm. Dem finder du i manualen. Når du har monteret touchskærmen i den ønskede position, skal du følge nedenstående trin for at installere den:

1. Slut din touchskærm til en strømkilde ved hjælp af den medfølgende strømforsyning. Brug DC-stikket på bagsiden af ​​din skærm.
  2. Slut din touchskærm til en videokilde. Dette kan gøres ved hjælp af en af ​​videoindgangene HDMI eller VGA.
  3. Slut din touchskærm til din videokilde ved hjælp af det medfølgende USB 2.0-kabel for at aktivere berøringsfunktionalitet. Sørg for at bruge stikket mærket TOUCH og ikke USB.
  4. Tænd for touchskærmen og kilden.

Hver Beetronics- touchskærm har flere videoforbindelser og kanaler. Det er vigtigt, at den anvendte videoforbindelse og den valgte indgangskanal stemmer overens. Dette kan gøres med kontrolknapperne på bagsiden af ​​ touchskærmen eller med den medfølgende fjernbetjening som standard. Som standard er skærmen indstillet til HDMI-kanalen.

5. For at ændre input på fjernbetjeningen skal du klikke på Input og gå op eller ned for at vælge det ønskede input.
  6. Klik OK på fjernbetjeningen for at bekræfte dit valg.

Hvis kildens opløsning og signal understøttes, er du klar til at installere skærmen. Den er nu klar til brug.