Touchskærm-support

Touch afbryder hele tiden

Vores touchskærme består af et panel med et berøringslag. Berøringslaget styres af et USB 2.0-kabel. Ud over at kontrollere berøringslaget forsyner USB-kablet det med 5V strøm. Tab af berøringsfunktionalitet skyldes næsten altid strømafbrydelser.

1. Hvis du bruger adapter, konverter eller forlængerkabel, skal du tilslutte skærmen ved hjælp af det medfølgende USB-kabel for at se, om dette løser problemet.
    Alle vores touchskærme leveres med et 1,5 meter USB 2.0-kabel. Den maksimale funktionelle længde for et USB 2.0-kabel er 5 meter. Jo længere USB-kablet er, jo større er risikoen for strømsvigt.
  2. Sørg for, at USB-strømbesparelsestilstand er slået fra på pc'en. I nyere operativsystemer er det aktiveret som standard.

1. Klik på Start og indtast Tilpas strømstyringsplan i søgefeltet.
    2. Vælg Tilpas strømplan fra listen.
    3. Klik på Skift planindstillinger for den valgte strømplan.
    4. Klik på Skift avancerede strømindstillinger.
    5. Klik på USB-indstillinger.
    6. Klik på USB selektiv suspenderingsindstilling og skift indstillingen til Deaktiveret.
    7. I vinduet for strømstyringsindstillinger skal du klikke på OK.
    8. Klik på Gem ændringer.
    9. Klik på Start og indtast Enhedsstyring i søgefeltet.
    10. Vælg Enhedsstyring fra listen.
    11. Klik på Universal Serial Bus Controllers og vælg den tilhørende USB-port.
    12. Klik på Strømstyring og sluk for computeren. Computeren kan slukke denne enhed for at spare strøm.
    13. Klik på OK for at bekræfte valget, og luk vinduerne.

Hvis problemet fortsætter, efter at du har prøvet løsningerne ovenfor, bedes du kontakte vores kundeservice. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra 8.30 til 17.30 på 89 88 42 29 eller via e-mail på info@beetronics.dk.

Log ind
Velkommen tilbage
Glemt adgangskode
Jeg er ny her
Opret konto
#replace title#
Indkøbskurv
Din indkøbskurv er tom

Der er ingen produkter i din indkøbskurv

Se vores skærme