USB kabellængde

Vores touchskærme består af et panel med et berøringslag. Berøringslaget styres af et USB 2.0-kabel. Ud over at kontrollere berøringslaget forsyner USB-kablet det med 5V strøm. Tab af berøringsfunktionalitet næsten altid på grund af strømafbrydelse.

Alle vores berøringsskærme leveres med et 1,5 meter USB 2.0-kabel. Den maksimale funktionelle længde for et USB 2.0-kabel er 5 meter. Hvis du har brug for at forlænge til en længere afstand, skal der bruges en aktiv USB-forlænger, der ikke konverterer USB-signalet.