Kalibrering af touchskærmen

Kalibreringen af ​​en Beetronics-touchskærm er forskellig fra operativsystem til operativsystem. De nyeste operativsystemer fungerer som plug-and-play med vores touchskærme og kræver derfor ingen kalibrering. Dit operativsystems kompatibilitet kan findes i Ofte stillede spørgsmål om touchskærme. Hvis du bruger et ældre operativsystem eller en ikke-hjemmehørende opløsning, skal du muligvis kalibrere touchskærmen, for at den kan fungere nøjagtigt og korrekt. Kalibreringen er forskellig fra operativsystem til operativsystem.

Windows:
Touchskærmen kan kalibreres via tablet-indstillingerne i kontrolpanelet. Tablet-tilstanden optimerer kilden til berøring, så intet tastatur og mus skal bruges. Når tablet-tilstand er aktiveret, åbnes apps i fuld skærm, og proceslinje- og skrivebordsikoner vises mindre.

1. Åbn Windows startmenuen nederst til venstre på værktøjslinjen og åbn Indstillinger.
  2. Klik på System.
  3. Klik på Tablet eller Tablet PC indstillinger i venstre rude.
  4. Vælg den skærm, du ønsker at kalibrere.
  5. Klik på Kalibrer og følg de indikerede trin på skærmen for at gennemføre kalibreringen.

macOS:
Kalibreringen af en touchskærm på macOS sker via en touchskærmsdriver. macOS-driveren kan findes her: Download macOS touch driver. Driverne er kun egnede til Beetronics-touchskærme og er ikke kompatible med andre mærker.

Efter installation af driveren skal du følge trinene angivet på skærmen for at gennemføre kalibreringen. Sørg for, at kilden altid er indstillet til den oprindelige opløsning på den tilsluttede skærm, ellers fungerer berøringen ikke nøjagtigt. Opløsningen kan indstilles i Systemindstillinger under Vis skærme i macOS.

Linux:
Alle vores touchskærme bruger et 10-punkts kapacitivt multitouch-panel. De kan kalibreres ved hjælp af en tredjeparts PCAP-driver. Disse er bredt tilgængelige afhængigt af den Linux-distribution, der køres.