Berøring kan ikke genkendes

De fleste operativsystemer fungerer som plug-and-play med vores touchskærme. Installation af en driver eller udførelse af en kalibrering er ikke nødvendig, så længe skærmen bruges i sin oprindelige opløsning.

Hvis din touchskærm ikke fungerer eller ikke fungerer korrekt efter installationen, skal du følge nedenstående trin:

1. Sørg for, at du bruger USB-berøringsindgangen og ikke USB-medieindgangen.
  2. Kontroller, om operativsystemet til pc'en understøttes. Du finder en liste over understøttede operativsystemer i dette afsnit.
  3. Hvis du bruger adapter, konverter eller forlængerkabel skal du tilslutte skærmen ved hjælp af det medfølgende USB-kabel for at se, om dette løser problemet.
  4. Kontroller, om touchskærmen er tilsluttet en USB 2.0-port på din computer. Hvis der bruges en USB 3.0-port, genkendes touchskærmen muligvis ikke.

Hvis problemet fortsætter, efter at du har prøvet løsningerne ovenfor, bedes du kontakte vores kundeservice. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra 8.30 til 17.30 på 89 88 42 29 eller via e-mail på info@beetronics.dk.