Betjening af touchskærmen

Beetronics touchskærme kan betjenes med kontrolknapperne på bagsiden eller med den medfølgende fjernbetjening. Du kan bruge fjernbetjeningen eller betjeningsknapperne bagpå til at navigere i OSD-menuen og til at ændre inputkanaler, lyd- og lysstyrke. Touch-funktionaliteten kan ikke bruges til at styre menuen på selve touchskærmen. Touch-funktionaliteten styres via operativsystemet til den tilsluttede kilde. Dette tillader dig ikke at arbejde i OSD-menuen.

For et mere omfattende kig og billeder af OSD-menuen, fjernbetjeningen og betjeningsknapperne skal du se vores manual. Manualen følger med hver skærm og kan også downloades på produktsiden for det relevante produkt.

Hvis du har mistet din manual eller bruger en ældre model, bedes du kontakte vores kundeservice på telefon 89 88 42 29 eller sende en e-mail til os på info@beetronics.dk. Vi vil med glæde sørg for, du får den korrekte manual til din skærm.