Understøttede opløsninger

Opløsningen på en skærm bestemmer, hvor meget information der vises på skærmen. Alle vores skærme understøtter en opløsning på mindst 640 x 480 og en maksimal opløsning på 1920 x 1200 ved både 50 og 60 Hz. Både sammenflettede og progressive signaler understøttes. Opløsningstilstandene varierer fra skærm til skærm afhængigt af videokortet, skærmens størrelse og videodriveren.

De understøttede opløsninger er de inputopløsninger, som skærmen kan vise. Den understøttede opløsning er derfor ikke opløsningen af ​​det faktiske billede, der vises på skærmen, det er den oprindelige opløsning.

Hvis skærmen modtager et indgangssignal med en anden opløsning end den oprindelige opløsning, skalerer skærmen det faktisk viste billede tilbage til den oprindelige opløsning. En skærm giver den bedste billedkvalitet, hvis den oprindelige opløsning er lig med den transmitterede opløsning af kilden. En opløsning, der ikke er hjemmehørende, kan resultere i slørede eller ufuldstændige billeder.