Forbindelser

Vi bruger et universelt printkort. Derfor har alle vores skærme de samme forbindelser, funktionaliteter og OSD-menu. Det alsidige printkort har HDMI, VGA, RCA og BNC (analoge CVBS) videoindgange. Derudover har printkortet en integreret USB-medieafspiller, et AUX input + output samt en ekstern lysdæmperforbindelse.

Forbindelserne er placeret på bagsiden af skærmen og vender nedad, hvilket gør installationen let i enhver situation.

HDMI
HDMI
VGA
VGA
BNC
BNC
RCA
(video)
RCA
3.5mm
(ingang)
AUX ingang
3.5mm
(udgang)
AUX udgang
USB
(media)
USB media
Kontakt os 0