Utydeligt eller sløret billede

Skærme fungerer bedst ved deres oprindelige opløsning. Hvis kilden forsyner skærmen med et signal i oprindelig opløsning, bliver billedet automatisk skarpt og vises i fuld skærm. De tilgængelige opløsningstilstande varierer afhængigt af videokortet, skærmstørrelsen og videodriveren. Opløsningen kan justeres i kildens operativsystem.

Ændring af skærmopløsning i Windows indstillinger:

1. Højreklik på et tomt område på skrivebordet og klik på Skærmindstillinger.
  2. Hvis du har tilsluttet mere end én skærm til din computer, skal du vælge den skærm, hvis skærmopløsning du vil ændre.
  3. I Display Resolution rullemenuen skal du vælge en skærmopløsning at bruge til den valgte skærm.
  4. Du får 15 sekunder til at vælge Keep Changes eller Revert, før de tidligere indstillinger automatisk gendannes.

Ændring af skærmopløsning i macOS:

1. Klik på Mac Apple menuen.
  2. Åbn Systemindstillingerne.
  3. Klik på Skærme.
  4. Klik på Skærm.
  5. Tryk på og hold option-knappen nede.
  6. Klik på Skaleret og vælg den ønskede opløsning for den anden skærm.

Skift billeformat på skærmmenuen:

Hvis det ikke er muligt at justere kildens opløsning, kan billedet skaleres eller strækkes ved hjælp af indstillingen for billedformat på skærmen. Dette kan dog resultere i et strakt og/eller forvrænget billede.

1. Klik Menu på fjernbetjeningen.
  2. Tryk på højre piletast og rul til General undermenuen.
  3. Tryk på pil ned-tasten, rul til Aspect ratio og tryk OK på fjernbetjeningen.
  4. Vælg det ønskede billedformat, og tryk på OK på fjernbetjeningen for at bekræfte dit valg.