Rengøring af din skærm

Følg nedenstående trin for at undgå at beskadige skærmen under rengøring.

1. Rengør aldrig skærmen, når den er tændt, eller når den er tilsluttet. Sluk for skærmen, og hiv strømkablet og indgangskablerne ud.
  2. Afbryd alle enheder, der er tilsluttet skærmen.
  3. Sprøjt aldrig væsker direkte på skærmen.
  4. Start med en let fugtig (vand) mikrofiberklud. Kluden skal være fugtig, men ikke gennemblødt.
  5. Hvis vand ikke fungerer, kan der også anvendes en professionel skærmrenser. Den må dog ikke indeholde benzen, opløsningsmidler, ammoniak, slibemidler, alkohol eller acetone. Lad ikke kemikalier komme i direkte kontakt med skærmen. Disse stoffer kan synligt beskadige skærmen.
  6. Brug ikke for meget tryk. At trykke for hårdt kan resultere i døde pixels, ensartethedsproblemer og endda lysemissionsproblemer. Brug ikke en børste, da dette kan ridse panelet.
  7. Sørg for, at overfladen er helt tør, inden du tænder skærmen igen efter rengøring. Ingen væske eller fugt må være synlig på produktets overflader.