Skærm-support

IPS-panel

Alle vores skærme har et mat IPS-panel, der er egnet til kontinuerlig brug. IPS står for In Plane Switching og betegner den type panel, der bruges i en skærm. Ud over skærme og touchskærme findes teknologien i fjernsyn, bærbare computere, tablets og smartphones.

Pixelerne på et IPS-panel styres og justeres forskelligt end med andre LCD-teknikker. Dette giver IPS-skærme flere fordele i forhold til andre paneltyper:

• Meget bred synsvinkel
  • Ingen farveforvrængning ved forskellige synsvinkler
  • Høj dynamisk kontrast
  • Naturtro farvegengivelse