Ordrer

Beetronics accepterer ordrer på 4 måder: online (webbutik), via e-mail, over telefonen og via fax:

Online E-mail Telefon Fax

Online ordrer:
Bestilling via hjemmesiden er meget enkel. Placer varen/varerne i din indkøbskurv. Dette kan gøres med den grønne knap Tilføj til indkøbskurv. Du kan nu vælge at fortsætte med at shoppe eller placere ordren. Indtast din faktura og leveringsadresse, og vælg din betalingsmetode. Tjek dine oplysninger omhyggeligt, og accepter de generelle vilkår og betingelser. Hvis du ønsker det, kan du også oprette en konto hos os, der skal bruges til fremtidige køb - klik blot på afkrydsningsfeltet ud for Opret konto. Gennemgå vilkårene og accepter dem ved at markere afkrydsningsfeltet ud for Jeg accepterer vilkårene og betingelserne. Tryk på den grønne Fortsæt-knap for at afgive din ordre og blive ført til siden med betalingsbehandling.

E-mail-ordrer:
Vi kan behandle indkøbsordrer, som du sender til vores e-mailadresse, info@beetronics.dk. Når du modtager din indkøbsordre, bekræfter vi den inden for få timer og sender dig en ordrebekræftelse.

Telefonordrer:
Hvis du ønsker at afgive en ordre over telefonen, kan du gøre det ved at ringe til nummeret på vores hjemmeside 89 88 42 29. Vi finder de varer, du vil bestille, dine fakturerings- og forsendelsesoplysninger og sender dig et link til at gennemføre betaling.

Faxordrer:
Vi kan behandle indkøbsordrer sendt til vores faxnummer: 89 88 29 14. Sørg for at angive referencerne for de produkter, du vil bestille, samt mængden. Når du modtager din indkøbsordre, bekræfter vi det inden for få timer og sender dig en ordrebekræftelse.