Fakturaer

Fakturaer sendes automatisk via e-mail. Du kan vælge at modtage fakturaer selv eller få dem sendt til din økonomiafdeling. Du kan også bruge forskellige fakturerings- og forsendelsesadresser, så du kan sende direkte fra vores lager til din klient. Fakturaer er aldrig inkluderet i forsendelser (forhandler direkte levering til kunden).

Hvis du foretrækker at modtage fakturaen med posten, er det bedst at kontakte vores kundeservice, inden du afgiver ordren.