Betalingsmetoder

Vi understøtter fire forskellige betalingsmetoder, hvilket giver dig fleksibiliteten til at betale, hvordan du vil.

Kreditkort Paypal

Kreditkort:
Vi accepterer VISA, MasterCard, Maestro og American Express. Kreditkortbetalinger modtages med det samme, så vi kan behandle ordren med det samme.

PayPal:
For at betale med PayPal skal du have en PayPal-konto. Når du vælger PayPal som din betalingsmetode, omdirigeres du til PayPals hjemmeside. Log ind på din konto og bekræft betalingen. PayPal-betalinger modtages med det samme, så vi kan behandle ordren med det samme.

Bankoverførsel:
Ved betaling via bankoverførsel skal du overføre det udestående ordrebeløb til Beetronics-bankkontoen efter bestilling. Inkluder altid ordrenummeret fra din ordrebekræftelse (ORD*****). Bankoverførsel er ikke den hurtigste betalingsmetode. Vær opmærksom på, at der kan gå en til tre hverdage, før bankoverførslen finder sted. Når vi har modtaget din betaling, behandles din ordre med det samme.

A conto:
For virksomheder er det muligt at bestille med NET-vilkår. For at afgive en ordre med NET-vilkår skal din konto først godkendes. Kontakt os på info@beetronics.dk for at høre, om du er berettiget. Hvis du er berettiget, modtager du varerne på forhånd, når du afgiver din ordre, og betaler det udestående beløb inden for den tidsramme, der er angivet af dine NET-vilkår.