Hjælp

Returbetingelser

Hvis du har lavet en fejl eller ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du ombytte eller returnere varen gratis inden for 14 dage, forudsat at varen er i ny stand. 14-dages perioden begynder, når du modtager din ordre. Når du har indsendt returanmodningen, har du yderligere 10 dage til at returnere produktet gratis.

For at modtage fuld refusion er det vigtigt, at du returnerer produktet og alt tilbehør i dets originale, ubeskadigede stand. Sørg for at bruge en ydre karton for at forhindre beskadigelse af den originale emballage.

Når vi har modtaget og kontrolleret den returnerede vare, krediterer vi ordren inden for 7 hverdage. Hvis du allerede har foretaget en betaling, vil refusionen blive udstedt med den samme betalingsmetode, som blev brugt på købstidspunktet.