Garanti & reparationer

Registrer reparation

Hos Beetronics forventer vi det bedste fra vores produkter, og vi forstår, at du også gør det. Vi finder det derfor meget irriterende, når et produkt ikke fungerer korrekt. Alle vores produkter har 2 års garanti. I løbet af denne periode kan du returnere skærmen gratis til reparation via vores reparationsportal.

Registrer reparation

Du kan starte en reparationsanmodning via portalen. Her bliver du spurgt om nogle oplysninger om din ordre og en klar beskrivelse af problemet. I åbningstiden kontakter vi dig inden for to timer, og en af vores specialister beskriver reparationsprocessen for dig.

Efter modtagelse af forsendelsen kontakter vi dig med en løsning inden for 48 timer.