Garanti & reparationer

Hjælp Garanti & reparationer

Garanti

Alle Beetronics-skærme er dækket af 2 års garanti fra købsdatoen. Garantien dækker eventuelle mangler i materiale eller fremstilling under normal brug i garantiperioden.

I garantiperioden reparerer eller udskifter Beetronics produkter gratis, hvis det viser sig at være defekte på grund af forkert materiale eller fremstilling under normal brug og vedligeholdelse. For detaljer, se reparationsprocessen nedenfor.