Garanti & reparationer

Garanti

Alle Beetronics-skærme er dækket af 2 års garanti fra købsdatoen. Garantien dækker eventuelle materialemangler eller fejl i fremstillingen under almindelig anvendelse i garantiperioden.

I garantiperioden reparerer eller udskifter Beetronics produkter gratis, hvis det viser sig, at det er defekte på grund af materialefejl eller fejl i fremstilling, og ved almindelig anvendelse og vedligeholdelse. Se reparationsprocessen nedenfor for yderligere information.