Returnering & bytning

Hjælp Returnering & bytning

Returneringsproces

Hvis det går op for dig, at du ikke har købt den rigtige vare inden for den "14 dages refleksionsperiode", har du ret til at returnere dit køb. Refleksionsperioden starter fra det øjeblik, du har modtaget produktet. Forudsat at varen er i ny stand, kan du returnere dit produkt gratis ved hjælp af vores returneringsportal.

Du kan vælge, om du foretrækker at aflevere eller planlægge en afhentning til din returnering.

En af vores skærmeksperter gennemgår din anmodning og kontakter dig inden for 2 timer på hverdage.

Sørg for, at pakke skærmen så godt som muligt. Sørg for, at skærmen og dens originale emballage leveres i en ydre kasse. Din refusion afhænger af vores evne til at videresælge den skærm, du returnerer til os, så send skærmen til os i en tilstand, som du gerne ville modtage den i.

Når vi modtager din skærm, kontrollerer vi din returnering og refunderer dig inden for 5-7 hverdage.

Man - Fre | kl. 8:30 - 17:30

Kontakt os

Vi svarer inden for en time.