Professionelle displayløsninger

Beetronics producerer skærme og touchskærme til professionelt brug. Vores skærmløsninger bliver anvendt verden over inden for flere specialemarkeder, blandt andet inden for industrien, sikkerhed, radio og tv, det maritime, sundhedspleje, og det audiovisuelle. Alle skærme fremstilles med komponenter af høj kvalitet, som sikrer pålidelig en drift.

Se alle skærme

Experts in small monitors

Designet til professionelt brug

Vi designer og producerer vores skærme til professionelt brug. Vores skærme skiller sig ud gennem en kombination af klogt design, perfekt billedkvalitet og pålidelig drift. Hver Beetronics-skærm fabrikeres med industrielle komponenter af høj kvalitet og gennemgår omfattende kvalitetskontrol. Skærmene opfylder behov hos diverse specialemarkeder, og er egnede til vedvarende brug.

Beetronics team

Hurtig levering og langsigtet tilgængelighed

Beetronics-skærme anvendes i hele verden til forskellige formål. Vi forstår vigtigheden af hurtig levering og vedvarende tilgængelighed. Derfor sikrer vi, at alle vores skærme er tilgængelige på lang sigt. Således sikrer vi, at vores skærmløsninger kan stilles til rådighed på det helt rigtige tidspunkt og sted.

Voorraad Beetronics

Tusindvis af tilfredse brugere

Beetronics skærme bruges dagligt af tusindvis af brugere. Ikke kun i Danmark, men over hele verden. Skærmene har mange anvendelsesmuligheder og bruges af alt fra den lokale integrator, til den multinationale virksomhed flere tusind kilometer væk. Vi har med stolthed leveret skærme til mange fantastiske virksomheder og organisationer. Skal du være vores næste tilfredse kunde?

Beetronics

Vores skærmeksperter

Spekulerer du på, hvilken skærm der er egnet til netop det, du skal anvende den til? Beetronics har et hold skærmspecialister, der er klar til at hjælpe dig på daglig basis. Ud fra vores mangeårige erfaring, vurderer vi hvilken skærmløsning, der passer bedst til dig. Du er derfor garanteret den optimale implementering i dit projekt. Vi deler med glæde vores ekspertise. Du kan ringe til os mandag til fredag kl. 08:30-17:30 på telefon 89 88 42 29 eller sende os en mail på info@beetronics.dk.

Beetronics team
4,9/5 fra 300+ anmeldelser
Gratis levering i Danmark
Ring til os direkte på: 89 88 42 29